Видео издаде коя печели сърцето на Ергенът! Риалитито Ергенът“ дори не

...
Видео издаде коя печели сърцето на Ергенът! Риалитито Ергенът“ дори не
Коментари Харесай

Видео издаде коя печели сърцето на Ергенът!

Видео издаде коя печели сърцето на Ергенът! Риалитито „ Ергенът “ даже не беше почнало, когато стартира да се шушука, че бесарабската българка Ирина печели шоуто. Още от неговия филмов откъс разбрахме, че тази година ще има даже предложение за брак.

Дали обаче Ирина е тази, която ще завоюва сърцето на Евгени? Изглежда, че отговорът е „ да “ и за това като че ли се издаде Теа Минкова, половинката на водещия на шоуто, Наум Шопов. Направи го с това видео:



На него виждаме в тил двойка, като мъжът несъмнено е Евгени. Въпросът е коя е дамата до него. Познавайки към този момент сносно участничките, можем самоуверено да заявим, че това е Ирина и това се вижда от косата ѝ.

Нещо повече – в свое стори от същата вечер Ирина сподели същия тв приемник, същото помещение и атмосфера.

В собствен влог водещият на шоуто Наум Шопов показа, че около фотосите много се е сближил с Евгени. Така че нищо чудно другарството на двамата да е траяло и след фотосите, като към този момент даже не приказваме единствено за другари, а за другарски двойки.



В същото време изплува и друга любопитка по отношение на една от участничките в риалитито. Джия е една от звездите в „ Ергенът “ и несъмнено наподобява като мацка, която занапред ще демонстрира на какво е способна в любовта.

Мацката другояче е поп-фолк звезда, въпреки и не от „ А “ листата на чалга звездите, само че това не е проблем. Красавицата сигурно ще ускори интереса към себе си. Дали обаче ще успее да завоюва Евгени Генчев, следва да разберем. През това време обаче Джия, чието същинско име е  Гергана Анчева, натрупа нови почитатели. Потребител писа в Instagram, че го „ удря трифазен ток “, гледайки певицата в последното видео, което тя качи в Instagram.

Красавицата се надявала, че ще срещне огромната обич в риалити шоуто. Е, няма да я срещне там, само че пък по-рано е била по отношение на футболната звезда Радослав Цонев, който я бил зарязал. Така пишат родни таблоиди, само че единствено двамата знаят истината за връзките си.



*Източник: Vbox7
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР